Kardiološka ordinacija Medicor

Danijela Vasić, dr. med., je rojena v Beogradu. Na beograjski Medicinski fakulteti je končala specializacijo s področja interne medicine ter subspecializacijo s področja kardiologije. Doktorirala je na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Izobraževanje s področja ultrazvoka srca je opravila na Inštitutu za kardiovaskularne bolezni “Dedinje” v Beogradu in Hammersmith Hospital v Londonu, izobraževanje s področja kardiološke rehabilitacije pa v Inselpital Hospital v Bernu, Švici.

Profesionalno je s kardiologijo pričela na Oddelku za kardiologijo VMA v Beogradu, za tem je nadaljevala v Victoria Hospital v Victoriji na Sejšelih, kjer je poleg kardiološkega dela predavala na National Instutute of Health and Social Studies MOH Seychelles.

V Sloveniji dela od leta 2010. Opravlja kardiološke preglede in neinvazivno kardiološko diagnostiko ter obravnava kardiološke paciente, usmerjene na kardiološko rehabilitacijo. Je soavtorica dveh učbenikov s področja kardiologije in revmatologije. Je aktivna članica Evropskega združenja kardiologov (ESC) in Evropskega združenja za kardiološko slikovno diagnostiko (EACVI).


Vsi zdravniki